ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2024
καλώς ήλθατε!!!

διαφήμιση τριτων-3rd party adverisment


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ EORTOLOGIO.GR και στο NAMEDAYS.GR
(με banners)Α. Τι αναζητούν οι επισκέπτες του site μας Οι επισκέπτες του site μας αναζητούν απάντηση σε δύο ερωτήματά τους :

- πότε γιορτάζει κάποιος;
- γιατί γιορτάζει τότε;
- ποιός γιορτάζει σήμερα, αύριο και μεθαύριο;

Β. Το eortologio.gr είναι Εργαλείο Δημοσίων Σχέσεων Το eortologio.gr είναι ένα Εργαλείο Δημοσίων Σχέσεων αφού δίδει την δυνατότητα να συνδυάζει κάποιος τις ονομαστικές γιορτές των πελατών του και έτσι να βρίσκει μια ακόμη ευκαιρία για επαφή μαζί τους είτε με απευθείας τηλεφωνική ευχή "Χρόνια Πολλά" είτε με ευχή που θα συνοδεύεται και από σχετικό δώρο.

Μπορεί έτσι να γίνει προγραμματισμός επαφών με κύριο σημείο να έρθουμε κοντά με τον επαγγελματικό αλλά και με τον φιλικό κύκλο μας και να ευχηθούμε "Χρόνια Πολλά".

Η ευχή μας για "Χρόνια Πολλά" θα έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα όταν το όνομα είναι σπάνιο και έτσι δεν είναι γνωστό σε πολλούς. Ετσι, για αυτούς που έχουν σπάνια ονόματα, θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη να δέχονται τις ευχές μας την μέρα της γιορτής τους. Εάν δε ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν για την σπάνια γιορτή τους τότε η εντύπωση που θα τους κάνουμε όταν τους ευχηθούμε θα είναι εξαιρετική.

Ο χώρος του eortologio.gr είναι ιδανικός για εταιρείες που ασχολούνται με θέματα που αφορούν την οικογένεια, τις ανθρώπινες σχέσεις, την σωστή διατροφή και διαβίωση αλλά και την ανθρώπινη επικοινωνία αφού όταν ευχόμαστε "Χρόνια Πολλά" πάνω απ' όλα επικοινωνούμε.

Ο χώρος του eortologio.gr είναι επίσης ιδανικός για εταιρείες που εμπορεύονται εξειδικευμένα είδη δώρων με άμεση παράδοση στον χώρο του πελάτη και τα οποία μπορούν να παραγγελθούν επίσης άμεσα online μέσω internet.

Στο site μας, αν και υπάρχει πρώτη σελίδα (home page), παρά ταύτα οι επισκέπτες μας - από όποια σελίδα και αν εισέλθουν στο site μας - πάντα βλέπουν το ίδιο μενού πλοήγησης.

Κάθε σελίδα μας έχει το ίδιο βάρος αξίας περιεχομένων δηλ. περιέχει ονόματα και πότε αυτά γιορτάζουν με μόνη διαφορά την ταξινόμηση ανα αρχικό γράμμα ονόματος ή ανα μήνα γιορτής.

Στο site μας υπάρχουν και άλλα θέματα εορταστικού ενδιαφέροντος πχ. ημερομηνίες Πάσχα και άλλων κινητών γιορτών και θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε σχετική θεματολογία ώστε το eortologio.gr να συνεχίσει να είναι ΤΟ σημείο αναφοράς του Ελληνικού Ορθόδοξου εορτολογίου.

Οποιαδήποτε αναζήτηση και αν κάνετε στις μηχανές αναζήτησης για θέματα γιορτών και εορτολογίου, στα πρώτα αποτελέσματα θα περιλαμβάνεται και το eortologio.gr και θα παραπέμπει στην σχετική εσωτερική μας σελίδα όπου και βρέθηκε το λήμμα αναζήτησης.

Εμείς, διατηρώντας το ίδιο μενού πλοήγησης σε όλες τις σελίδες, δημιουργούμε σταθερό και συνεπώς εύχρηστο περιβάλλον χρήσης για τους επισκέπτες μας χωρίς να υπάρχει καμία ανάγκη να επιστρέψει κάποιος στην πρώτη σελίδα εισόδου για να συνεχίσει την πλοήγηση στο site μας.

Εάν θέλετε να εμφανίζετε πλαίσιο εορταζόντων στο δικό σας site, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε το πλαίσιο αυτό σε οποιαδήποτε μορφή το επιθυμείτε χωρίς να περιέχει active link προς το eortologio.gr

Γ. Δυνατότητες προβολής Επειδή το eortologio.gr είναι στα Ελληνικά και στα Αγγλικά υπάρχουν δυνατότητες προβολής :

- στο Ελληνικό site

- στο Αγγλικό site

Τα banners των διαφημιζόμενων εμφανίζονται σε όλες τις σελίδες μας στις ίδιες θέσεις.

Οι ιδανικές διαστάσεις των banners για να διατηρούν την μορφή τους και στα κινητά τηλέφωνα είναι 120x60 ή 250x250 ή 250x300 pixels.

Δ. Καταλληλότητα περιεχομένου διαφημιστικών banners Καθιστούμε σαφές ότι δεν θα κάνουμε δεκτά banners για sites με ανάρμοστο ή μη κατάλληλο περιεχόμενο. Το τι είναι ανάρμοστο ή μη κατάλληλο το αποφασίζουμε τελεσίδικα εμείς αφού πρώτα θα μας αποστείλετε το banner σας και θα δούμε το site στο οποίο κατευθύνει τους επισκέπτες μας. Η θέση μας αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ε. Κατασκευή διαφημιστικών banners Δεν αναλαμβάνουμε την κατασκευή banners. Τα banners τα στέλνετε εσείς.

ΣΤ. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Δεν διατηρούμε το εορτολόγιο για επαγγελματική χρήση. Συνεπώς θα θέλαμε οι ενδιαφερόμενοι να προτείνουν:
- τι επιθυμούν
- την χρονική του διάρκεια
- σε τι τιμή το επιθυμουν

Εαν επέλθει συμφωνία μεταξύ μας, η αμοιβή μας θα περιλαμβάνει ΦΠΑ και θα προκαταβάλεται σε τράπεζα για όλη την διάρκεια της προβολής.

Ζ. Αν είστε ενδιάμεσος φορέας Για διαφημιστικές επιχειρήσεις, webmasters, και άλλους μεσάζοντες που ενεργούν για λογαριασμό δικών τους πελατών, υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας μαζί μας με μορφή που μπορεί να προσδιοριστεί ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις των πελατών τους.


Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις σας και περιμένουμε τις σκέψεις σας για το θέμα της προβολής σας. Είναι τόσο απλό. Αν έχετε σελίδα στο internet που μπορεί να επωφεληθεί από μια παρουσία στο eortologio.gr επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ή για να μας πείτε τις σκέψεις σας.Οροι Χρήσης του κόμβου μας  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων  |  click here to find us on Facebook το γκρουπ μας στο FB

Copyright © www.eortologio.gr All Rights Reserved.


λέξεις για αποδελτίωση: εορτολόγιο, εορτολογιο, ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ, γιορτη, γιορτή, ΓΙΟΡΤΗ, εορτή, εορτη, ΕΟΡΤΗ, συναξαριστής, συναξαριστης, συναξάρι, συναξαρι, γιορτάζει, γιορταζει, γιορτεσ, γιορτέσ, ποιός γιορτάζει, πότε γιορτάζει, ποιος γιορταζει, ποτε γιορταζει, υπολογισμός, κινητές, γιορτές, κινητες, γιορτες, κινητή, γιορτή, κινητη, γιορτη, κινητών, γιορτών, κινητων, γιορτων, ονομαστική, ονομαστικές, ονομαστικη, ονομαστικες, ονομαστικών, ονομαστικων, Πάσχα, Πασχα, αργίες, αργιες, orthodox, greek namedays, name day, pote giortazo, pote giortazei